Sportnytt
16 januari 2020 14:43

Stjärnspäckad vecka i Wellington

WellingtonI Floridas sol tävlar många toppryttare under veckan - du som är inloggad läsare kan se flera av klasserna i Wellington här på Ridsports sajt. Dagens klass har bland andra svenske Viggo Björklund i startlistan, och under helgen kan du se stjärnor som Jessica Springsteen, Cian O'Connor och Rodrigo Pessoa göra upp i Grand Prix.

Stjärnspäckad vecka i Wellington
Jessica Springsteen tävlar just nu i Wellington med flera hästar. Foto: Roland Thunholm

Ridsport sänder i samarbete med RidersLiveTV direkt från Wellington under WET – livesändningarna som visas här på sajten är tillgängliga för alla inloggade läsare. I torsdagens klass, en 1,45-hoppning, rider Viggo Björklund sin Zaloubet, valacken som tidigare tävlades av Peder Fredricson. Ekipaget möter ryttare som McLain Ward, Eric Lamaze och Shane Sweetnam.

I veckans Grand Prix, som sänds natten mellan lördag och söndag, rider bland andra Jessica Springsteen, Rodrigo Pessoa, Cian O’Connor, Eve Jobs, Kent Farrington och Darragh Kenny.

Paus i dressyrsändningarna

Denna vecka sänds ingen dressyr från Wellington, men istället blir det flera ungdomsklasser i hoppning. I startlistorna finns många spännande unga ryttare, som Jennifer Gates och Jessica Mendoza.

De livesändningar som går nattetid kan ses fram till klockan 12 påföljande dag.
– Tiderna från Wellington blir rätt flytande då de inte har fasta starttider på klasserna. De har tävlingarna som pågår hela dagarna där borta och livesänder bara de större klasserna. Detta gör att arrangörerna själva inte riktigt vet när de specifika klasserna startar och det blir såklart svårt även för oss. Men alla sändningar går även att se i efterhand så ingen ska behöva missa något, säger Caroline Rosengren Berggren, vd för RidersLiveTV.

Fakta

Preliminära sändningstider från Wellington v 3

Sändningarna från Wellington sker i samarbete med RidersLiveTV.

Torsdag 16 januari

17.00 Equinimity WEF Challenge Cup Rd 2

Lördag 18 januari

15.00 Hermès Under 25 Welcome

Söndag 19 januari

01.00 NetJets Grand Prix CSI2*

14.00 Hermes U25 Grand Prix

15.45 CaptiveOne Advisors

Obs! Sändningstiderna är cirkatider och kan komma justeras. Sändningar som går på natten kan ses på Ridsports sajt fram till klockan 12 påföljande dag. Sändningarna från RidersLiveTV är endast tillgängliga för Ridsports inloggade läsare. Vill du starta en prenumeration gör du det här!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden