Dressyr
2 april 14:28

Stort segertåg – vann fyra klasser på en helg

SuccétävlingAngelina Brink hade en riktig toppenhelg när hon vann hela fyra starter vid ponnydressyrtävlingarna i Åstorp.

Stort segertåg – vann fyra klasser på en helg
Angelina Brink och Ceramonte B till vänster och till höger Weber af Kongshöj. Foto: Privat

Angelina Brink har en hel del rutin trots sina unga 14 år och har tidigare ridit både SM, NM och EM på ponny. Vid helgens OBS-tävlingar vid Åstorpsortens Ryttarförening blev det fyra vinster av fyra starter för ryttaren.

På lördagen blev det först vinst med D-ponnyn Ceramonte B (val -12, Calido-G – Cui Bona, uppf Büscherhoff Norbert, äg Tullstorp Dressage Stable AB) på 73,095 procent i FEI Lagprogram. I nästa klass blev det vinst även i kategori C, denna gång med mästerskapsponnyn Weber af Kongshöj (val -08, Dressman II – Marchi, uppf Tanya Dellgren, äg Sofia Ek) på 72,667 procent.

På söndagen var det dags för FEI Mästerskapsprogram för ponny där Angelina återigen slog till med vinst med de båda ponnyerna i både kategori D och C.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden