Hoppning
7 maj 2022 16:34

Svensk 1,45-seger i Norge

InternationelltAntonia Andersson var framgångsrik som ung landslagsryttare och har gjort sig ett namn i Europa. Under fredagen vann hon 1,45-klassen i norska Drammen.

Svensk 1,45-seger i Norge
Antonia Andersson har sin bas i Nederländerna. Arkivbild: Roland Thunholm

Antonia Andersson tog under fredagen hem segern i den tvåstjärniga 1,45-klassen i norska Drammen med Dyneine de Lilau (SF sto f-13 Air Jordan-Quick Star). Tidshoppningen bjöd på 46 starter och det svenska ekipaget var felfritt och snabbast i mål. Norge dominerade därefter plats 2 till 4.

Antonia Andersson, SM- och NM-vinnare som young rider, jobbade tidigare hos Team Philippaerts där hon tävlade framgångsrikt upp till 1,60. 2017 startade hon eget med bas hos Javier Salvador Stables i Nederländerna. Idag driver hon AW Horses tillsammans med Jonathan Walpole, som även han jobbade hos Philippaerts. Basen är dock inte längre i Nederländerna utan verksamheten drivs halva året i Spanien och halva året med bas i Skåne.

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden