Prylspaning
23 januari 2019 08:46

Svensk ridjacka vinnare av BETA Award

PrisBETA Awards 2019 har delats ut i Storbritannien och det blev en svensk fiffig ridjacka som tog hem priset för bästa innovation.

Svensk ridjacka vinnare av BETA Award
Den vinnande jacka i belyst reflexläge till vänster, och i neutralt läge till höger. Foto: Mountain Horse
190122mhpris
Priset i kategorin ”Rider clothing & footwear”.

British Equestrian Trade Association’s Awards delades ut i Storbritannien häromdagen på pågående BETA-mässan. Bland vinnarna finns svenska Mounatin Horse med sin jacka Illsuion reflective jacket, vars inbäddade reflextrådar föll juryn i smaken.

”Illusion är en smart, praktisk jacka med klok användning av reflekterande teknik”, sa domarna enligt Horse & Hounds rapport.

På huvudkontoret hemma i Vallda gläds förstås företaget åt priset.
– Vi är riktigt stolta över vår vinst för bästa innovation, säger Catherina S Brolund, ansvarig för international market, och berättar mer om vad de ville uppnå med sin jacka.
– Oftast är reflexjackor inte så snygga direkt. Tanken var att skapa en skön reflexjacka som likväl är smidig och snygg.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden