Hoppning
9 juni 2019 18:36

Svenska GP-placeringar i Polen

InternationelltDe blågula ryttarna har plockat på sig flera fina plaeringar i Polen. Söndagen toppades med två GP-placeringar över 1,60 hinder.

Svenska GP-placeringar i Polen
Annika Axelsson och W Diva Rosa MFS blev GP-femmor i Polen (arkivbild). Foto: Privat

Vid det fyrstjärniga meetinget i polska Poznan Wola har de svenska ryttarna haft flera framskjutna placeringar. Under söndagen blev det två blågula placeringar i GP-hoppningen över 1,60-hinder. Annika Axelsson red felfritt i grunden med W Diva Rosa MFS, och med fyra fel i omhoppningen blev det en femte plats och drygt 73 000 kronor i prispengar. Douglas Lindelöw och Cheldon drog på sig fyra fel i grundomgången men det räckte till en tolfte plats i den 43 ekipage stora klassen. I prispenger blev det ungefär 26 000 kronor för Douglas.

Under lördagen tog Douglas en andraplats med Jezebel i 1,45, vilket gav drygt 50 000 kronor i prispengar.

Även Angelie von Essen har plockat placeringar i Polen, med en tiondeplaceing i 1,45 som främsta resultat tillsammans med Daniel. Placeringen gav drygt 6 000 kronor i prispengar.

Ellinormalmgren
U25-ryttaren Ellinor Malmgren tog flera placeringar med Daedalus van T&L. Foto: Privat

U25-ryttaren Ellinor Malmgren placerade sig i alla sina starter. I söndagens Grand Prix för U25 över 1,45-hinder tog hon en tredje plats med Daedalus van T&L och belönades med drygt 4 000 kronor.

Även Karin Martinsen har placerat sig i de flesta av sina starter. I U25-ryttarnas Grand Prix avslutade hon med en femteplats tillsammans med Tailormade Chawito, och totalt red Karin Martinsen hem närmare 7 000 kronor i prispengar under meetinget.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden