Hoppning, Ponny
21 januari 2018 20:28

Svenska GP-segrar på Baltic Cup

Baltic Cup hos Helsingborgs FRK avrundades med Grand Prix-klasser och ännu mer svenska segrar.

Svenska GP-segrar på Baltic Cup
Ellen Hammarström och Tullohea Minnie, här vid en av sina tidigare framgångar, tog en GP-seger till värdnationen. Arkivbild: Privat

Den framgångsrika lagtävlingen där Sverige dominerade följdes upp av fler svenska segrar i Grand Prix-klasserna.

I childrens Grand Prix segrade Lilly Landgren/Escusa. Lilly vann dessutom även med Kingstown Rebel i D-ponnyernas lilla runda som toppades med 1,10.

Juniorernas GP över 1,40-hinder toppades av utländska gäster med danska Philippa W Linde/Casmann 2 främst. Den relativt nya duon Janelle Larsson och Baltimore från hemmaklubben var bästa svenska ekipage på fjärde plats.

Ridsport,
Lilly Landgren tog två segrar. Arkivbild: Roland Thunholm
180121linnarvidssonyarisprivat
Docksöta lilla Stings Yaris placerade sig i GP:n med hemmaklubbens Linn Arvidsson, som även vann lilla rundans sista klass. Foto: Privat

De minsta ponnyernas GP vanns av Ellen Hammarström/Tullohea Minnie före tre danska ekipage. I lilla rundans sista klass på 0,90 blev det svenskt i topp genom Linn Arvidsson/Eivor. Linn var placerad femma i GP:n med Sting’s Yaris.

2a Plats Ebba Danielsson Med April Is Full Of SurprisesFoto: Natalie Flensburg
Ebba vann Baltic Cup Grand Prix i kategori II. Arkivbild: Natalie Flensburg

Ebba Danielsson härjar friskt i resultatlistorna och i dag var inget undantag. Seger med April Is Full Of Surprises i Grand Prix 1,20 för kategori II.

De största ponnyernas Grand Prix på 1,30 toppades av dubbelt danskt med Anna Sofie Toernäs/Kalypso Skovgaard som vinnare. Mathilda Bohlin/Miclas Aristrocat säkrade en pallplats till värdnationen genom att bli trea.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden