Hoppning
2 december 2019 10:23

Svenska framgångar i Belgien och Polen

InternationelltHelgen har präglats av svenska framgångar på Friends, men det har även skördats svenska hoppframgångar utomlands. Ingen fullträff men flera fina placeringar blev det bland annat för Petronella Andersson i Belgien.

Svenska framgångar i Belgien och Polen
Petronella Andersson tävlar framgångsrikt i Europa. Foto: Lotta Gyllensten (arkivbild)

Första veckan av Xmas Indoor Tour 2019 på belgiska Sentower Park är avslutad och det med fina svenska framgångar av svenska Petronella Andersson som är beridare på belgiska Stephex Stables.

Det blev ingen total fullträff, men i söndagens tvåstjärniga Grand Prix som gick över 1,45-hinder knep hon en tiondeplats av 76 starter med hästen Eclatant (f-09 val Berlin-Heartbreaker, uppf J. Kramer, äg Stephex Stables).

Hon var även tolva av 77 starter med Castres van de Begijnakker Z (f-11 val Coriano Z-Palestro Vd Begijnakker, uppf Ann Keisse, äg Stephex Stables) och placerad som nummer 17 med Davarusa (f-08 sto Zavall VDL-Chin Chin, äg Stephex Stables) i samma 1,40-klass på Sentower Park.

I polska Poznan blev Emma Emanuelsson och Joyful sjua av 40 i en fyrstjärnig 1,45-hoppning och Erica Swartz placerade sig som nummer 14 av 71 med Jovita i en annan fyrstjärnig 1,45-klass, även hon i Poznan.

Nämnas kan också att Henrik von Eckermanns fästmö Janika Sprunger fick in ett par fullträffar i Poznan med vinst i 1,45 på Little Magic D’Asschaut och seger i söndagens 1,60 med Edward.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden