Hoppning
23 juni 2018 17:43

Svenska hoppframgångar – Rebecca Hallberg Fischer 1,50-tvåa

Blågula placeringarDe svenska hoppryttarna tar för sig ute i Europa, och det har ridits hem blågula placeringar i Rotterdam, Sprangenberg och Hickstead. U25-ryttaren Rebecca Hallberg Fischer tog en fin andraplats i GP-klassen över 1,50-hinder.

Svenska hoppframgångar – Rebecca Hallberg Fischer 1,50-tvåa
U25-ryttaren Rebecca Hallberg Fischer toppar rankningen när sista kvalet av Lövsta Future Challenge Jumping är avklarat. Arkivbild: Fredrik Jonsving

I Rotterdam, Nederländerna, tog Rebecca Hallberg Fischer och Urco d’Hoyo (BWP val f-04 e Ogano Sitte-Parco) en andraplats i CSIU25 1,50 vilket var ungdomarnas Grand Prix-klass. 22 ekipage startade i klassen och bara fyra lyckades dubbelnolla. Rebecca var näst snabbast av dubbelnollorna, men hemmaryttaren Noelle Van der VeldeZamora rådde hon inte på.

Vid den femstjärniga 1,55-hoppningen blev det tre svenska placeringar. Bland de 46 startande var elva felfria i grundomgången – bland dem Irma KarlssonIda van de Bisschop och Henrik von EckermannCantinero. I omhoppningen blev det åtta fel för Irma som kom på femte plats. Henrik drog på dig 14 fel och kom på en tionde plats. Snabbaste ekipaget med ett tidsfel i grundomgången var Rolf-Göran Bengtsson som placerade sig som nummer tolv med Crunch. Enda dubbelnollan i klassen satte Hans-Dieter Dreher, Tyskland, på Embassy II, och tog därmed hem segern.

Resultat Rotterdam 

I tyska Spangenberg kom Karin Martinsen under fredagen sjua i den fyrstjärniga 1,50-klassen med Stenhaga Tulip Tattoo. Ekipaget var ett av 13 felfria i den 47 ekipage stora klassen, som vanns av tyska Lars NiebergFoster 39.

Resultat Spangenberg

Angelie von Essen tog en fyrstjärnig 1,50-plaering med Cochella under lördagen. I Hickstead Master’s Trophy, Storbritannien, var ekipaget felfria i grundomgången men det blev 14 fel i omhoppningen. Totalt starta 70 ekipage i klassen som vanns av britten Shane BreenClyde VA.

Resultat Hickstead

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden