Hoppning
1 mars 2020 20:13

Svenska pallplaceringar i Spanien

Sunshine TourSvenskarna fortsätter att skörda framgångar i Spanien. I helgen kom Angelie von Essen och hästen Cochella tvåa i GP-klassen i spanska Vejer de la Frontera. Samtidigt tog Angelica Augustsson Zanotelli hem en 1,45-seger med Germeta W i spanska Oliva.

Svenska pallplaceringar i Spanien
Angelica Augustsson Zanotelli åkte från rusket i Göteborg till soliga Spanien (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Vejer de la Frontera bjuder på solsken och på utmanade banor – under söndagen var det 50 starter med 13 stycken till omhoppning i den fyrstjärniga 1,55-klassen med namnet Junta de Andalucia Grand Prix. Åtta ryttare lyckades hoppa dubbelt felfritt.

Snabbast var Ales Opatrny, som rider för Tjeckien, med hästen Forewer. Ekipaget red i mål på 38,25 sekunder. Tvåa var Angelie von Essen och Cochella där klockan stannade på 39,65 sekunder. Trea var holländaren Vincent Voorn med Diva som gick i mål på tiden 41,27 sekunder. För andraplatsen fick Angelie von Essen drygt 200 000 kronor.

Under lördagen vann dessutom Angelica Augustsson Zanotelli och hästen Germeta W 1,45-hoppningen i spanska Oliva med omhoppningstiden 38,67 sekunder. Tvåa var Giulia Martinengo Marquet, som rider för Italien, med hästen E.Adore Joh. Ekipaget gick i mål på tiden 39,12 sekunder. Fransmannen Thierry Rozier tog hem tredjeplatsen med hästen Star efter att ha ridit i mål på tiden 39,61 sekunder.

Resultatlista Vejer de la Frontera
Resultatlista Oliva

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden