Fälttävlan
4 maj 2019 18:02

Svenskarna på hugget i toppen i Sopot

PolenFlera svenska fälttävlansryttare befinner sig i Sopot den här veckan. Några har passerat den slutliga mållinjen med placering medan några ryttare i högsta klassen ligger snyggt till inför avgörandet.

Svenskarna på hugget i toppen i Sopot
YR-ekipaget Lina Forsberg och Caloj blev sexa i Sopot. Arkivbild: Fredrik Jonsving

CCI3*S-klassen i polska Sopot är klar och det blev ett par svenska placeringar. Bäst gick det för young ridern Lina Forsberg som med Caloj blev sexa på 35,5 straff efter en helt prickfri terräng. Med 37,3 straff blev Anna Hassö och Ponystown Clover placerade nia.

I CCI4*L inledde Sandra Gustafsson och Koordinat bäst av svenskarna med fjärde plats i dressyren på 30,2 straff. De befäste positionen med blott 1,6 straff för tiden i terrängen och ligger kvar som fyra inför banhoppningen. Niklas Lindbäck och Focus Filioucus hade precis samma resultat i terrängen och klättrade från åttonde till sjätte plats. Även Sara Algotsson Ostholt och Arpertina var felfria på hinder och ligger nu på 14:e plats.

I CCI3*L var flera svenskar helt felfria i terrängen. Bäst till inför banhoppningen ligger Sofia Sjöborg med Cooley Cosmopolitan Diamond på 15:e plats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden