Hoppning
11 augusti 2018 07:45

Sverige klart för final i Nations Cup

Internationellt Nu är hoppningen Nations Cup färdighoppad och det är klart att Sverige tar sig till final i Barcelona i oktober. Här kan du se höjdpunkterna från seriens sista omgång i Dublin.

Sverige klart för final i Nations Cup
Malin Baryard Johnsson, Peder Fredricson, förbundskapten Henrik Ankarcrona, Henrik von Eckermann och Douglas Lindelöw är några av dem som har bidragit till att Sverige nu är klart för final i årets Nations Cup. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. ArkivFoto: Roland Thunholm

Sverige deltog inte i den sista omgången av årets Nations Cup som reds i Dublin, Irland, på fredagen. Sverige har tagit sina poäng i Samorin, Sopot, Rotterdam, Falsterbo och Hickstead. Men resultaten i Dublin gick Sveriges väg och nu väntar final i Barcelona.

Mexiko vann före Italien och Frankrike blev trea i Dublin. I sammanställningen gjorde det att Sverige blev sjua och alltså knep den sista finalplatsen. Spanien kom sist i serien och flyttas ned till division 2 nästa år. Belgien vann serien, Irland kom tvåa och Schweiz blev trea.

Finalen i Barcelona går 5-7 oktober, alltså bara två veckor efter VM-finalen i USA.

Titta på höjdpunkter från uppgörelsen i Dublin nedan.

Slutresultat, Nations Cup

Resultat, Dublin

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden