Hoppning
6 juni 2018 17:52

SWB-stoet Ohlala skadat

InternationelltOhlala, som tävlas av USA:s Lauren Hough, har fått en skada och blir borta från tävlingsbanorna en längre tid.

SWB-stoet Ohlala skadat
Svenska Ohlala och amerikanska Lauren Hough har haft många framgångar tillsammans, som i Global Champions Tour på bilden. Men nu dröjer det innan de kan tävla igen. (Arkivbild) Foto: Stefano Grasso/LGCT

Ohlala (SWB sto f 2004 e Orlando-Cardento, uppf Leif Nilsson), som tävlas framgångsrikt internationellt av USA:s Lauren Hough, är skadad. Det här berättar ryttaren på sociala medier.

”Ohlala har fått en skada som gör att hon inte kan tävla mer det här året. Prognosen är mycket bra och vi förväntar oss att hon med hjälp av tid och bra rehabilitering ska vara tillbaka i toppsporten nästa år,” skriver Lauren Hough.

Ohlala och Lauren Hough har tillhört USA:s toppekipage länge, med flera starter i nationshoppningar och Grand Prix-placeringar på meritlistan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden