Dressyr
19 februari 2017 19:59

Tränaren Anki Carlsson prisas

Värmländska B-tränaren Anki Carlsson får utmärkelsen Dressyrtränarpriset 2016. Priset delas ut under stortävlingarna i Göteborg på fredag.

Tränaren Anki Carlsson prisas
Anki Carlsson motiverar och inspirerar sina elever och sätter alltid hästen i första rummet. Så står det i motiveringen till utmärkelsen hon får.

Dressyrtränarpriset delas ut genom ett samarbete mellan Svenska Dressyrtränarklubben, Dressyrringen och Förbundets Dressyrkommitté. 

I ett pressmeddelande berättas att årets pristagare är Anki Carlsson, B-tränare från Värmland. 

Hon har under lång tid utvecklat barn och ungdomar från nybörjar- till att elitnivår i dressyr. För en del elever har det räckt hela vägen till EM. 

I motiveringen står det att ”Anki är en driven engagerad tränare som på ett tydligt pedagogiskt sätt får alla att förstå ridning. Anki sätter alltid hästen i första rummet och hon räds inte att stå upp för sin sak. Anki både motiverar och inspirerar och får sina elever att älska sin sport och leva för sina hästar och sin ridning. Anki har inte minst kommit att bli en nyckelperson för dressyrens utveckling i Värmland.”

Priset är ett diplom och 15 000 kronor som delas ut vid Göteborg Horse Show den 24.e februari.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden