Sverige
24 augusti 05:50

TV4 tar över sändningarna från Friends

Ny plattformÅrets upplaga av Sweden International Horse Show kommer att sändas i TV4 och inte i SVT som tidigare år. Kanalen flyttar också andra program till arenan på Friends.

TV4 tar över sändningarna från Friends
Alizeé Froment och hennes dotter Louise under showen i Friends Arena. Foto: Roland Thunholm

TV4 Play sänder alla fyra tävlingsdagarna, som bland annat bjuder på tävlingar på högsta nivå inom grenarna hoppning, dressyr, fälttävlan, fyrspannskörning och tölt med islandshästar, skriver Sweden International Horse Show i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada att kunna addera ridsport till vårt starka sportutbud och att dessutom få göra det med den otroliga tävlingsbredd och kvalitet som Sweden International Horse Show har, säger Johan Cederqvist, sportdirektör på TV4.

– Vi ser fram emot att kunna visa upp ännu mer av ridsporten och SIHS genom samarbetet med TV4. Förutom omfattande sändningar av de internationella tävlingsklasserna kommer tv-publiken att kunna ta del av nationella tävlingar och flera shownummer, säger Christin Ericsson, event director för Sweden International Horse Show.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden