Hoppning
4 april 2018 14:20

Två svenskar hoppar i Miami

MiamiGlobal Champions Tour och Global Champions League har rullat vidare från Mexiko. Stopp nummer två på årets turné är Miami Beach och två svenskar är på plats.

Två svenskar hoppar i Miami
Somrigt värre på tävlingsplatsen i Miami Beach. Foto: Stefano Grasso

Den andra omgången i årets Global Champions-serie hoppas på Miami Beach i USA. Efter starten i Mexiko för ett par veckor sedan är det nu dags igen och i morgon drar tävlingarna igång. Precis som i Mexiko är två svenskar med i matchen: Mathilda Karlsson med Apollonia samt Cerano och Evelina Tovek med Castello 194 samt Dalila de la Pomme.

Jérôme Guéry som vann GP:n i Miami förra året är tillbaka för att försöka sig på en favorit i repris. Årspremiärens GP-vinnare Scott Brash och Ursula XII finns också med i Miami, likaså en lång rad andra toppnamn som Edwina Tops-Alexander, Marcus Ehning, Lorenzo de Luca och Simon Delestre.

Tävlingarna avrundas på lördag eftermiddag lokal tid med sista omgången av Global Champions League och till sist Longines Global Champions Tour Grand Prix of Miami Beach.

Mer om tävlingen i Miami
Start-och resultatlistor kommer att finnas här

180323_felfriinledningformathildakarlssonimexiko_gcl
Mathilda Karlsson  hoppar snart i Miami (Arkivbild). Foto: GCL

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden