Dressyr
3 december 2019 09:46

U25-ryttarna får internationell dressyr i Göteborg

GHS 2020För att ge de unga ryttarna mer erfarenhet och rutin av att tävla på en internationell stortävling, får U25-ryttarna nu möjlighet att känna på Scandinaviums atmosfär i Lövsta Future Challenges nya satsning.

U25-ryttarna får internationell dressyr i Göteborg
Nu får de unga dressyrryttarna testa på att rida i Scandinavium. Arkivbild: Jan Gyllensten

Efter att Gothenburg Horse Show nyligen utsetts till världens bästa inomhustävling i dressyr, presenteras nu en nyhet för de yngre ryttarna – två internationella dressyrklasser i Lövsta Future Challenge.
– Den här möjligheten som vi tillsammans med Lövsta Future Challenge nu kan genomföra blir en perfekt komplettering till tidigare program. Det ger både internationella och svenska U25-talanger chansen att få prova på Scandinaviums speciella och unika atmosfär, säger GHS tävlingsledare Tomas Torgersen i ett pressmeddelande.

U25-ryttarna kommer att rida en Grand Prix-klass under onsdagen, och därefter avgörs det i Lövsta Future Challenge Kür på fredagen under Gothenburg Horse Show i februari 2020.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden