Dressyr
9 maj 2014 15:30

Ulla missar helgens SM

Ulla Håkanson, framröstad till tidernas idrottsprofil i Kristianstad och med tolv SM-guld i det välfyllda prisskåpet, kommer inte till start i helgens SM i dressyr.

– Jag har en envis hosta som jag inte blir av med. Jag åkte på det runt påsk och sedan vägrar det ge med sig. Förutom SM missade jag även tävlingarna i Linköping, säger Ulla till Kristianstadsbladet.

Hennes Richelle 2 kändes bra vid tävlingarna i Åstorp och på Strömsholm men Ulla är realist och förklarar vidare att startfältet är bra och att det inte hade blivit något nytt SM-guld. Den kampen står mellan Tinne Vilhelmson Silfvén och Patrik Kittel menar Ulla. Själv hoppas hon vara tillbaka på banan snart igen

– När viruset väl släpper greppet så ska jag börja träna på nytt, men jag får ta det lugnt så länge hostan vägrar ge med sig, säger Ulla till tidningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden