Blogg
29 april 2012 09:00

Underhållning utanför tävlingsbanan

Många säger att kommentarerna till mina inlägg är roligare än själva inläggen. Jag vet inte riktigt om det är ett bra betyg för mina inlägg, men jag kontrar med att påstå att det ibland faktiskt är bättre underhållning på läktaren, än vad det är på tävlingsbanan.

Jag vet inte hur det känns för er, men jag tror inte att det är en dressyrtävling som pågår medan den här lilla filmen spelades in? Underhållande är den i alla fall, väldigt underhållande. Den har också gett mig ett uppslag till kommande tävlingar. Jag tror att jag skall testa att filma publiken istället för det som händer på banan.

Jag minns första året som jag var i Globen, det måste ha varit 2008. Jag råkade stå alldeles vid sidan av Henrik Johnsson samtidigt som Malin var inne på banan och hoppade. Han vågade knappt se på utan han stod och gömde ansiktet i händerna samtidigt som han vred sig i vånda. Mannen i den här filmen tar det hela ett steg till, snacka om inlevelse…

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 116 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-