Sverige
29 oktober 2021 15:41

Unikt Friendserbjudande – gå två betala för en

Passa påEn knapp månad återstår till den stora hästfesten i Friends drar i gång med buller och bång. Nu har du som Ridsportläsare chansen att ta med en kompis helt utan kostnad på torsdagens kvällsföreställning, dit hela guldlaget från OS dessutom kommer.

Unikt Friendserbjudande – gå två betala för en
Ridsports läsare har nu chansen att gå två för en under torsdagskvällens föreställning i Friends – där den här trion finns på plats bland andra. Foto: FEI/Arnd Bronkhorst

Torsdagen på Sweden International Horse Show är en späckad eftermiddag och kväll.

Det blir allt från världscupkval för islandshästar, två internationella hoppklasser, internationell fyrspannskörning och på det ett storstilat hyllande av OS-guldlaget i hoppning, Malin Baryard Johnsson, Henrik von Eckermann och Peder Fredricson. Plus en hel massa tomtar, show och så klart en välfylld mässhall.

Nu har du som Ridsportläsare chansen att helt utan extra kostnad ta med en vän till torsdagens kvällsföreställning.

Men hur sjutton gör jag då? Lätt som en plätt. Klicka dig vidare till föreställningen som du hittar här, på Sweden International Horse Show. När du kommer till betalning anger du koden TORSDSIHS , och betalar därefter för EN biljett, fast ni är TVÅoch sedan är det bara att börja förbereda er för årets julkul!

Vi ses i vimlet!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden