Hoppning
7 november 2018 07:54

Uppåt för Peder och Irma på världsrankningen

UppåtVärldsrankningen i hoppning är en trevlig historia ur svensk synvinkel även den här gången. På den färska rankningen är Henrik von Eckermann fortsatt bästa svensk, men Peder Fredricson närmar sig så smått.

Uppåt för Peder och Irma på världsrankningen
Irma Karlsson och Peder Fredricson är de två svenskarna på topp-100 som klättrar uppåt. Foto: Jenny Schwieler Staaf och Roland Thunholm

Henrik von Eckermann ligger kvar på världsrankningens bronsplats även på den senaste listan och är bästa svensk. Före honom ligger än en gång tvåan Steve Guerdat och ledaren Harrie Smolders.

Peder Fredricson klättrar uppåt från plats sju till plats sex – fortfarande solklar på topp-10. Två till svenskar finns bland världens 100 främsta: Malin Barayard Johnsson på plats 55 och Irma Karlsson, som klättrar fint från plats 83 till 76. Några svenskar som inte har nått topp-100 än men som klättrar stadigt är Petronella Andersson, Stephanie Holmén och Jonna Ekberg. De går från plats 145 till 128, 148 till 140 respektive 230 till 207.
Komplett rankning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden