Sverige
24 november 2018 08:42

Utmärkelse till Grevlundagården

Utmärkelse Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson har fått utmärkelsen Årets näringslivsambassadörer av Simrishamns kommun.

Utmärkelse till Grevlundagården
Peder Fredricson och Lisen Bratt Fredricson vid VM i Tryon tidigare i år. Arkivbild: Annelie Frank

Det var på torsdagens kväll som det välkända ryttarparet Peder Fredricson och Lisen Bratt Fredricson, Grevlundagården, utsågs till Årets näringslivsambassadörer i Simrishamns kommun.

Juryns motivering löd: ”Med stora internationella framgångar och hela världen som arena, ger verksamheten på Grevlundagården en ständig lyskraft till Österlen”.

Det är 17 år sedan paret började driva sin verksamhet på Österlen i Simrishamns kommun. ”Vi blev förälskade i Österlen på så många sätt, naturen här ger oss kraft och energi i livet, människorna vi mött från vår första dag här har varit varma, hjälpsamma och på riktigt. Att få verka och växa här som personer och som företag betyder så mycket för oss,” skriver Lisen Bratt på sociala medier.

Priset delades ut av Simrishams kommun och företagarna i Österlen. Det här berättar bland annat Ystads Allehanda.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-