Dressyr
5 september 2019 10:25

Världsettan i dressyr återvänder till Friends

SverigeklarIsabell Werth, trippelmedaljör på EM i Rotterdam i augusti och världsetta på rankingen, har tackat ja till Sweden International Horse Show. Den tyska dressyrryttaren har vunnit på Friends Arena de senaste tre åren.

Världsettan i dressyr återvänder till Friends
Hon vann allt som gick att vinna på EM i Rotterdam. Nu är Isabell Werth klar för Friends. Foto: Roland Thunholm

Isabell Werth och Bella Rose tog hem de individuella guldmedaljerna på EM i Grand Prix Special och Grand Prix kür, och ledde det tyska laget till ett EM-guld i Rotterdam i augusti.

Nu är hon klar för Sweden International Horse Show i november.
– Vi är stolta över att kunna välkomna Isabell Werth och bjuda vår publik på dressyr på absoluta toppnivå, säger Christin Ericsson, Event Director för Sweden International Horse Show, i ett pressmeddelande.

De högst placerade på dressyrens världsranking är inbjudna till Saab Top 10 Dressage Final. Startfältet är ännu inte klar, med största sannolikhet kommer någon eller några av de svenska EM-bronsmedaljörerna, Patrik Kittel, Therese Nilshagen, Antonia Ramel och Juliette Ramel, att finnas på deltagarlistorna.

Sweden International Horse Show pågår mellan den 28 november och den 1 december.

Arrangörens webbplats

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden