Sportnytt
2 september 2019 12:09

Världsmästaren i hoppning väntar barn

I väntans tiderRegerande världsmästaren och lagsilvermedaljören från Rotterdam, Simone Blum, väntar barn. Det berättar hon själv på sociala medier.

Världsmästaren i hoppning väntar barn
Världsmästaren Simone Blum ska bli mamma i februari. Bilden är från VM i Tryon. Foto: Roland Thunholm

”Vår största lycka är på väg” skriver Simone Blum på sitt officiella Instagramkonto, där det framgår att hon väntar barn och ska bli mamma i februari nästa år.
30-åriga tyskan Simone Blum är gift med Hans-Günter Blum sedan oktober 2018. I september i fjol blev hon den första kvinnan under 2000-talet att vinna VM i hoppning, och så sent som för ett par veckor sedan red hon i finalen på EM i Rotterdam.

Hon var med om att rida hem lagsilvret till Tyskland tillsammans med Dsp Alice, och slutade fyra individuellt efter ett nedslag i finalen.

Även den gångna helgen befann sig Simone Blum på tävlingsbanan, och vann en Grand Prix på 1,45 tillsammans med Dsp Cool Hill i tyska Chiemsee.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden