Ridsport Play
23 maj 2020 15:06

Varning för gåshud – återupplev Peders seger i Stockholm

MagisktDet var ett historiskt ögonblick när Peder Fredricson och All In gick i mål som segrare på Stockholms stadion i somras. Nu har du chansen att återuppleva allt igen. Från klockan 15.00 och 24 timmar framåt visar GCTV Grand Prix-klassen i Stockholm.

Varning för gåshud – återupplev Peders seger i Stockholm
Peder Fredricson och H&M All In i Stockholm under Global Champions Tour 2019. Foto: LGCT/Stefano Grasso

Tävlingssuget ökar för varje dag som går. Nu har du chansen att stilla det en aning när GCTV sänder hela LGCT Grand Prix Stockholm från sommaren 2019 igen. Svenskarna var i storslag och med Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana i ledning var det bara Peder Fredricson och H&M All In som kunde slå ”the queen of Sweden”, som speakern uttryckte det.

Sagt och gjort, Peder och All In ledde knappt vid mellantiden och gick i mål som segrare efter en fantastisk slutspurt i omhoppningen. Stockholms stadion kokade nästan över och från klockan 15.00 idag lördag och 24 timmar framåt kan du återuppleva gåshudsögonblicket än en gång.

”Jag är så otroligt lycklig, det är en fantastisk känsla att vinna inför hemmapubliken i Sverige”, sa Peder efter vinsten.

Länk till GCTV

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden