Nyheter
20 februari 2020 05:55

Veckans sändningar från Wellington

WellingtonTävlingarna i soliga Florida är nu inne på sin sjunde vecka av tolv. Även denna vecka kan du som är inloggad läsare se några av klasserna här på Ridsports webb, genom sändningarna från RidersLiveTV.

Veckans sändningar från Wellington
Ridsport och RidersLiveTV sänder varje vecka från både Sunshine Tour i Spanien och från WEF i Wellington i Florida, USA. Foto: Pressbild RidersLiveTV

Som alltid är starttiderna något preliminära, då det är ett flytande schema på tävlingsplatsen i Wellington. På grund av Gothenburg Horse Show sänds endast ett mindre antal klasser på Ridsports webb denna vecka, men hos RidersLiveTV kan man hitta fler sändningar från Wellington.

Fredag 17.00

FEI CSI5* $37,000 Bainbridge 1,45
Petronella Andersson
, som vann en 1,50 i Wellington förra veckan, startar här med Cassini Bay. Hon möter bland andra Cian O’Connor, Bertram Allen, Shane Sweetnam och Lorenzo de Luca.
Startlista

Söndag 14.30

FEI CSI5* $73,000 CaptiveOne Advisors 1,50
I 1,50-hoppningen rider Petronella Andersson Cassina Z, och tävlar mot bland annat Jessica Springsteen, Martin Fuchs, Bertram Allen och Lorenzo de Luca.
Startlista 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden