Hoppning
18 september 2021 09:22

Wilma Hellström 1,55-trea i Frankrike

TopplaceringSvenska ryttare och svenska hästar fortsätter att leverera på den internationella hoppscenen. På fredagen tog Wilma Hellström och SWB-stoet Cicci Bjn en tredjeplats i den femstjärniga 1,55-debuten i franska Grimaud.

Wilma Hellström 1,55-trea i Frankrike
Wilma Hellström och enögda Cicci Bjn i Falsterbo 2020. Foto: Roland Thunholm

Holland-baserade Wilma Hellström och SWB-stoet Cicci Bjn (f-11 e CiCi Senjor Ask-Tornesch, uppf JM Sohlman HB, äg Wilma Charlotte Hellström) gjorde en lyckad debut i fredagens femstjärniga 1,55-klass i franska Grimaud. Efter en snabb omhoppning med 12 ekipage slog den svenska duon till med en tredjeplats i det 29 starter starka startfältet.

Vann gjorde irländaren Michael Duffy med hästen Jeff Ten Halven som red i mål på tiden 30,93 sekunder. Tvåa kom fransmannen Edward Levy med hästen Rebeca LS på tiden 31,65 sekunder, medan klockan stannade på 34,52 sekunder för Wilma Hellström och Cicci Bjn.

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden