Hoppning, Ponny
1 maj 2018 13:33

Ingemar satte seniorerna på plats i Samorin

Seger i SamorinIngemar Hammarström höll igång ordentligt i Samorin. I de tvåstjärniga seniorklasserna blev det flera placeringar, inklusive en seger.

Ingemar satte seniorerna på plats i Samorin
Ingemar Hammarström och Captain Sparrow var bäst i test. Foto: Privat

Ingemar Hammström, 15, siktar under året på internationella mästerskap med både ponny och som junior. Nu i helgen hade talangen ett prima meeting i Samorin i Slovakien där även Nations Cup gick. Ingemar red de tvåstjärniga klasserna och stod sig väl i den betydligt äldre konkurrensen med bara ett enda nedslag totalt under alla rundor.

Med Aileen placerade sig Ingemar i 1,15 och var trea i 1,25. Med Cascara RN var han fyra i ackumulatorhoppningen 1,30 och tvåa i en annan 1,30. Med Captain Sparrow vässades Ingemars facit ytterligare. Ekipaget var trea i 1,35 och trea i 1,35-1,40. De avslutade på topp med att ta segern i  en annan klass på 1,35-1,40 med en rejäl omhoppningsmarginal på nära fyra sekunder.

Nationalsången spelas:

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden