Fälttävlan
27 april 2018 19:44

Malin ligger bäst till av de trestjärniga svenskarna i Sopot

SopotEtt gäng svenskar tävlar fälttävlan i Sopot den här veckan. När dressyren är klar ligger Malin Josefsson bäst till i den trestjärniga klassen.

Malin ligger bäst till av de trestjärniga svenskarna i Sopot
Malin Josefsson ligger bäst till av svenskarna efter dressyren. Arkivbild.

Förra årets EM-debutanter Malin Josefsson och Allan V avslutade 2017 med att bli trestjärniga tvåor i Strzegom. Nu är de tillbaka i Polen, närmare bestämt i Sopot, för årspremiär. I dressyren i CIC3* blev det 30,9 straff och en femteplats.

Näst bästa blågula ekipage är Viktoria Carlerbäck och Zlatan på 32,9 straff och åttonde plats. Niklas Lindbäck och Focus Filiocus, en del av det svenska silverlaget på EM, gör också internationell årsdebut och ligger på plats 12 i den trestjärniga klassen efter en dressyr på 34,7 straff.  Leder gör Mateusz Kiempa med Lasban Radovix på 24,6 straff.

Flera svenskar rider CIC2*. Bäst efter dressyren är landslagets Hanna Berg med Jagular Pooh, på 33,2 straff och plats 14 just nu av de 36 till start.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden