Sverige
3 februari 2016 09:37

Hästinnovatör ska prisas

I samband med Hästföretagarforum under tävlingarna i Scandinavium ska ett innovationstalangspris delas ut till en person verksam i hästbranschen. Det är första gången priset delas ut och nu är det dags att nominera.

I ett pressmeddelande efterlyser instiftarna nomineringar till priset. Det är Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och Chalmers innovationskontor sosm delar ut priset. Syftet med priset, som heter Årets innovationstalang, är att lyfta fram en person inom hästnäringen som har innovativa idéer och på så sätt stödjer och stimulerar innovation i branschen. Vinnaren får coachning och tillgång till nätverk för att kunna vidareutveckla sina idéer.

Innovationen kan handla om allt från ridkläder och tjänster till appar och olika terapiformer för hästar. Det är fritt fram att nominera kandidater via mejl till marie.lundmark@ellberga.com.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden