Sverige
17 december 2017 10:27

Allans schabrak drog in tusenlappar på auktion

Viktigt ändamålMusikhjälpen är inne på finaldagen och därmed är såväl auktioner som digitala bössor på upploppet. Auktionen på All Ins schabrak avslutades strax efter klockan 10 och guldhästens utrustning inbringade en hel del tusenlappar.

Allans schabrak drog in tusenlappar på auktion
All Ins blå-röda schabrak drog in en hel del pengar till Musikhjälpen. Foto: Roland Thunholm

Grevlundagårdens auktion på All Ins schabrak drog i väg ordentligt den sista stunden. Slutligen stod det klart att det blå schabraket hade dragit in 14 300 kronor till Musikhjälpen, som i år samlar in pengar på temat ”Barn är inte till salu”. Grevlundagårdens bössa  (länk) har även den samlat in några tusenlappar.

I dag är det den stora finaldagen för Musikhjälpen och det kommer så småningom att avslöjas hur många miljoner som har samlats in. Fortfarande går det att buda exempelvis på Mary Lous träns (länk).

De digitala bössorna tickar vidare under dagen. Carl Hedins ryttarbössa (länk) har dragit in närmare 270 000 kronor och ligger på söndagsförmiddagen på plats elva över landets alla bössor.

Det finns en lång rad andra hästsportrelaterade bössor. En är skapad av Jeanna Högberg, som kommer att hålla en clinic i januari som sänds online och hon visar då ett antal hästar beroende på hur mycket pengar som kommer in. Vid 10-tiden på söndagen har hennes bössa (länk) dragit in just över 10 000 kronor.

Länk till Musikhjälpen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden