Fälttävlan
22 oktober 2020 16:46
Ridsportplus

Stor dramatik i franska Pau – men Freskgård inledde starkt

FemstjärnigtDet är fullt ös i franska Pau med både kör-VM och femstjärnig fälttävlan. Inte minst var det stor dramatik när en av fälttävlansryttarna gjorde en rejäl vurpa på ridbanan. Det bekom dock inte Anna Freskgård som lotsade "elektriska" Techno fint genom den inledande dressyren på torsdagen. Se den filmade intervjun med henne här.

Stor dramatik i franska Pau – men Freskgård inledde starkt
Anna Freskgård var nöjd efter ritten (arkivbild). Foto: Karolina Swärdh

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

I anslutning till VM i sportkörning i franska Pau rids även femstjärnig fälttävlan, där Anna Freskgård under torsdagen gjorde bra ifrån sig i den inledande dressyren. Tillsammans med debutanten Techno red hon ihop 67,90 procent, vilket i nuläget placerar ekipaget i mitten av resultatlistan med drygt halva startfältet kvar.

”Techno har varit elektrisk”, säger Anna Freskgård i den filmade intervjun med Ridsports reporter på plats. Varför förklarar hon i klippet som du kan se här under. Missa inte heller att följa fortsättningen på både kör-VM och den femstjärniga fälttävlan som avslutas på söndag.

 

Gillepau_2567
Det var fransmannen Gilles Pons som gick omkull och fick hästen över sig. Men 60-åringen var snabbt i sadeln igen. Foto: Karolina Swärdh

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden