Avelsnyheter
5 november 15:31

Ännu en Elmia-seger för team Grevlundagården

HoppningGrevlundamedarbetaren Marie Baumgart och hennes egen Oh Sissi hoppade hem finalen för 6-åringar i Elmia på lördagen.

Ännu en Elmia-seger för team Grevlundagården
Marie Baumgart och Oh Sissi höll hela vägen i Elmia. Foto: Roland Thunholm

Tyskan Marie Baumgart hör till Grevlundagårdens team med ryttare sedan några månader tillbaka. Men finalen över 1,35-hinder för 6-åringar vann hon med sin egen Oh Sissi (HOLST sto f 2016 e Orlando-Calido I, uppf Philipp Baumgart, Spring- und Sportpferde GbR, äg Marie Baumgart).

Det var 25 6-åringar som gjorde upp om segern och fyra av dem höll nollan genom hela meetinget. Oh Sissi var snabbast av den felfria kvartetten i sista rundan och vann med över två och en halv sekunder tillgodo på tvåan, Stina Efraimsson/Bombastic, Falbygdens Hästsportförening.

Marie Baumgart tävlar för Österlens Ridklubb och fick 18 000 kronor för sin seger.

Grevlundagårdens team tog även hem finalen för 5-åriga hopphästar på fredagen. Detta genom Nicole Holmén och Qurious HS.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden