Hoppning
19 juni 2021 12:50

Andrea Persson bästa U25-svensk i Stockholm

LGCT StockholmDe unga belgarna är i toppform på Stockholms stadion där lördagens tidshoppning i Lövsta Future Challenge International Jumping U25 vanns av Dieter Vermeiren. Bästa svensk blev Andrea Persson. Dessutom blev det svenskt i topp bland de unga hästarna där Peder Fredricson vann klassen med en av sina framtidsstjärnor.

Andrea Persson bästa U25-svensk i Stockholm
Andrea Persson fick till en riktig pangrunda med sin F. Las Vegas. Foto: Roland Thunholm

På lördagen fortsatte Lövsta Future Challenge International Jumping U25 och finalen av Lövsta Future Challenge Jumping för de unga hästarna på Stockholms stadion. Segrare i 1,35-klassen för den unga hästarna blev Jumper d’Oase med Peder Fredricson i sadeln.

Därefter äntrade U25-ryttarna banan i en 1,50-klass mot klockan. Här blev det återigen belgiskt i topp, denna gången med Dieter Vermeiren som red Kingston Town 111 Z. Bästa svensk blev Andrea Persson som red in på femte plats med F. Las Vegas.
– Det var fantastiskt att bara få rida här, och helt underbart att få vinna. Jag och Kingston känner varandra, jag fick honom när han var sex år och nu är han 13. I dag kändes det väldigt bra på framridningen, så jag visste att han kunde ge lite extra, säger Dieter Vermeiren.
– Det känns fantastiskt, säger en storleende Andrea Persson.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden