Hoppning
23 mars 2018 09:30

Antonia Andersson 1,50-placerad i Spanien

Sunshine TourSvenskarna fortsätter skörda framgångar vid Sunshine Tour-meetinget i Vejer de la Frontera, Spanien. Under torsdagen tog Antonia Andersson en 1,50-placering med Caville.

Antonia Andersson 1,50-placerad i Spanien
Antonia Andersson plockar placeringar i Spanien (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Som Ridsport tidigare berättat är en lång rad svenska ryttare just nu och tävlar i Spanien. Antonia Andersson är en av dem som rider Sunshine Tour i Vejer de la Frontera, och de senaste veckorna har hon plockat en hel del placeringar – framförallt med sina unga hästar.

Denna vecka har det lossnat rejält för Antonia och hon har placerat sig i 1,45 med både Charity och Galino. Under torsdagen gjorde hon meetingets första start på 1,50-höjd och fick in en riktig fullträff. Med Caville blev det felfritt och en tid som räckte till en tredje plats i klassen som hade 67 startande.

”Vilken fantastisk vi har haft så här långt”, skriver Antonia Andersson på sociala medier där hon även skickar ett speciellt tack till teamet runt omkring henne.

I prispengar innebar placeringen cirka 10 000 kronor, och segrade i klassen gjorde amerikanska Laura Kraut på Whitney.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden