Fälttävlan, Ridsport Play
18 oktober 2022 09:20

Kolla klippet: Aria Ramkali trestjärnig tvåa i debuten

InternationelltMed hästen Flanders slog Aria Ramkali i helgen till med en andraplats i den långa trestjärniga klassen i polska Strzegom. Segern gick till den regerande olympiska mästaren. Spana in klippet där det svenska ekipaget dundrar fram i terrängen.

Kolla klippet: Aria Ramkali trestjärnig tvåa i debuten
Aria Ramkali och Flanders har ridit unghäst-VM tillsammans (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Aria Ramkali och Flanders red in på femteplatsen efter dressyren. Efter både felfri terräng och banhoppning klättrade de till andraplatsen med 34,2 straffpoäng i helgens långa trestjärniga klass i polska Strzegom. Vann gjorde Tysklands OS-guldmedaljör Julia Krajewski med Nickel 21 på 26,9 straff. Spana in det svenska ekipaget i klippet nedan. ”Kan inte få nog av min fälttävlansmaskin”, skriver den glada ryttaren på Instagram

– Det har varit en fantastisk tävling för oss. Min häst har varit super i alla grenar och det är så roligt att ta en placering i det här startfältet, att få stå på pallen med folk man ser upp till, säger Aria Ramkali till Svenska Ridsportförbundet.

Placeringen kom dessutom i ekipagets debut i lång trestjärnig klass.
– Det var vår första långa trestjärniga klass och en tuff terrängbana. Vi har fött upp hästen själva så det är väldigt roligt att vi har tagit oss ända hit, det känns jättekul inför framtiden, säger Aria Ramkali som nyligen tagit plats i Svenska Ridsportförbundets ryttarutvecklingsprogram på nivå 4, ATG Talang.

Trea i den trestjärniga klassen blev tyska Anna Siemer och Lillybelle Ea med 36,1 straff.

Resultatlista CCI3*-L

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Aria Ramkali✨ (@ariaramkali)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden