Hoppning
21 februari 2023 10:46

Avtackning utan Mary Lou

Stannar hemmaPå söndag blir det avtackning av Toveks Mary Lou under Gothenburg Horse Show. Men huvudpersonen - i detta fall en häst - kommer inte att vara med.

Avtackning utan Mary Lou
Henrik von Eckermann och Toveks Mary Lou. Foto: FEI/Arnd Bronkhorst

Det är Gothenburg Horse Show som berättar på sociala medier att avtackningen av Toveks Mary Lou kommer att ske på söndag, före finalen i Lövsta Future Challenge Unga Hästar, men att hästen som ska hyllas inte är med.

”Då Mary Lou i dag bor i Italien kommer hon inte att närvara fysiskt på plats, men vi kan lova att det blir en hyllning värd att minnas” skriver arrangören.

Toveks Mary Lou (WESTF sto -06, e Montendro-Portland L, uppf Hubert Nienhaus, äg Toveks) var hästen som tog Henrik von Eckermann till nya höjder, med bland annat lagsilver på EM 2017 och VM 2018, och två individuella bronsplatser i världscupfinalerna samma år.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden