Dressyr
4 augusti 2019 21:03
Ridsportplus

Bildfest: Häng med till unghäst-VM

MästerskapUnghäst-VM i dressyr i holländska Ermelo med fyra SWB-finalister är över. Här kan du minnas tillbaka genom de bilder som Ridsports fotograf Pernilla Hägg har tagit under mästerskapet.

D Avie och Severo Jurado Lopez tog VM-guld i klassen för 7-åringar. Foto: Pernilla Hägg

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

So Unique Eva Möller-6148
    So Unique (e Seuzan) och Eva Möller vann 4-åringarnas final – en av flera framgångar för Helgstrand Dressage under detta mästerskap. Foto: Pernilla Hägg
    Zucchero Old Frederic Wandres-9729
    Zucchero OLD imponerade bland annat med sin teknik under Frederic Wandres. Det blev ett VM-guld i klassen för 6-åringar. Foto: Pernilla Hägg
    Skywalker Cecilia Kristoffersen-8905
    SWB-valacken och hans uppfödare, ägare och ryttare Cecilia Kristoffersen tog sig till 6-årsfinalen via en topplacering i lördagens B-final. Foto: Pernilla Hägg
    Revolution Andreas Helgstrand-9598
    Andreas Helgstrand nådde inte riktigt hela vägen fram med förra årets världsmästare för 5-åringar, Revolution. Hingsten fick med sig ett UVM-silver från mästerskapet för 6-åringar. Foto: Pernilla Hägg
    Revolution Andreas Helgstrand-0133
    Danmarks Andreas Helgstrand hade makalösa framgångar i Ermelo. Här rider han ärevarv med Revolution efter ett silver i klassen för 6-åringar. Foto: Pernilla Hägg
    Ironman H Yvonne Österholm-8611
    Ironman H och Yvonne Österholm representerade KWPN på mästerskapet och startade under finsk flagg. Det Sverigebaserade ekipaget slutade tia i finalen för 6-åringar. Foto: Pernilla Hägg
    Elias 494 Marc Peter Spahn-0331
    Det reds också en vanlig trestjärnig tour i Ermelo och där var den svenskägda frieserhästen Elias 494 och Marc Peter Spahn ett av ekipagen. Foto: Pernilla Hägg
    Springbank Ii Vh Severo Jurado Lopez-6595
    Det blev en femteplats i finalen för 5-årige SWB-hingsten Springbank II VH, riden av Severo Jurado Lopez. Foto: Pernilla Hägg
    Jovian Andreas Helgstrand-8489
    Världsmästare för 5-åriga dressyrhästar – Jovian – riden av Andreas Helgstrand. Hingsten fick hela fyra 10:or av domarna. Foto: Pernilla Hägg
    Icing For U Meike Lang-3099
    Icing For U blev den andra SWB-hästen att direktkvala till final på UVM. Stoet rids av Meike Lang, Tyskland. Foto: Pernilla Hägg
    Secret Jessica Lynn Thomas-7236
    Secret med svenska Jessica Lynn Thomas-i sadeln åker från Ermelo med ett UVM-silver. Foto: Pernilla Hägg
    D Avie Severo Jurado Lopez-1754
    Total Hope Old Isabel Freese-2291
    Total Hope, som har varit baserad i Sverige. tog VM-brons i klassen för 7-åringar efter bland annat ett imponerade galopprogram. Foto: Pernilla Hägg
    Astoria Jeanna Högberg-0614
    Astoria och Jeanna Högberg var i VM-final igen. Den här gången blev det en tionde plats. Foto: Pernilla Hägg
    Icing For U Meike Lang-1168
    SWB-ekipaget Icing For U och Meike Lang i finalen för 7-åringar där ekipaget inte levererade lika starkt som i B-finalen, bland annat på grund av lite spänning. Foto: Pernilla Hägg