Sverige
3 september 2019 15:30

Biljetterna släppta till Ryttargalan

GalaOm man vill mingla med hästvänner iklädd kostym eller klänning finns nu biljetterna till årets Ryttargala på Grand Hotel i Stockholm ute till försäljning.

Biljetterna släppta till Ryttargalan
På Ryttargalan 2018 prisades bland andra hopplandslaget för sitt VM-silver. Foto: Roland Thunholm

På Ryttargalan, som hålls för 14:e året i rad, firas årets hjältar inom ridsporten. Galan har arrangerats på flera olika platser under åren, men i år är den kvar i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm.

Priser ska delas ut i en mängd olika kategorier – bland andra Årets prestation, Årets ridskola, Årets eldsjäl, Årets ridlärare, Årets hästskötare, Årets häst, Årets kämpe, Årets hederspris, Årets uppfödare, Årets ridskolehäst, Årets ryttare/kusk, Morgondagens häst och Morgondagens stjärna.

Ridsports läsare utser sedan starten av Ryttargalan segraren i Ridsports egen kategori, Årets komet, genom en omröstning här på vår sajt. Kriterierna lyder:
En ryttare som under innevarande år börjat göra fina resultat på nationell nivå och bedöms ha utvecklingspotential inom sin gren. I valet mellan en relativt okänd ryttare och en väletablerad prioriteras den mindre etablerade. En ryttare kan endast vara nominerad en gång.
En ryttare från hoppning, dressyr respektive fälttävlan kommer att nomineras av Ridsports journalister och presenteras på sajten under hösten.

Ryttargalan 2019 hålls den 27 november, i samband med Sweden International Horse Show.

Alla vinnare på Ryttargalan 2006-2016
Vinnare Ryttargalan 2017
Vinnare Ryttargalan 2018

Läs mer om Ryttargalan

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden