Hoppning
21 november 2021 20:38

Blygsamma svenska resultat i GCL-finalen

InternationelltDet gick inte riktigt de båda svensklagens väg när det reds final i Global Champions Leauge i Prag på söndagen.

Blygsamma svenska resultat i GCL-finalen
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana deltog i finalen. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Global Champions Tour

Det blev London Knights som tog hem segern i GCT Super Cup-finalen i Prag och därmed också prischecken på tolv miljoner kronor.

Inget av finallagen med svenskar i fick till det optimalt. Peder Fredricson fick 0+4 fel tillsammans med Catch Me Not S och hans lag Valkensvaard United slutade femma av de sex finallagen.

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana fick inte till det och slutade med 13 fel i första rundan. Det blev en sjätte och sista plats för hennes lag Shanghai Swans.

I segerlaget ingick Belgiens Olivier och Nicola Philippaerts samt Storbritanniens Emily Moffit. Även Sveriges Douglas Lindelöw ingår i detta lag, men han red inte finalomgången.

Fullständiga laguppställningar

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden