Hoppning, Ridsport Play
21 november 2021 09:15

Kolla klippet: Henrik von Eckermanns superseger

InternationelltHenrik von Eckermann och King Edward regerade i Prag på lördagskvällen när de vann Global Champions Tours prestigefinal Super-GP och över tre miljoner kronor. Här kan du se ett filmklipp på ekipagets andra runda.

Kolla klippet: Henrik von Eckermanns superseger
Henrik von Eckermann höger segerbucklan i Prag. Till vänster tvåan Sergio Alvarez Moya och till höger trean Ben Maher. Foto: LGCT

Henrik von Eckermann och King Edward (BWP val f 2010 e Edward 28-Feo, uppf Wim Impens, äg Dufour Stables AG/Henrik von Eckermann) fortsätter leverera.

I somras ingick ekipaget i det svenska guldlaget på OS i Tokyo. Kort efter det var King Edward världens bästa hopphäst en period och på lördagen vann alltså ekipaget Super-GP i Prag.

Det segrande ekipaget stod för en av två dubbelnollor i den tuffa GP-klassen, som alltså sätter punkt för årets Global Champions Tour. Totalvinnare i serien blev Peder Fredricson.

Se Henrik von Eckermann hoppa hem Super-GP via filmklipp från Global Champions Tour nedan.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden