Sverige
17 december 2017 15:47

Auktioner drog in tusenlappar till Musikhjälpen

MusikhjälpenMusikhjälpen är inne på finaldagen och därmed är såväl auktioner som digitala bössor på upploppet. Auktionen på All Ins schabrak inbringade en hel del tusenlappar. Ännu mer fick Musikhjälpen in tack vare Mary Lous träns och en heldag med Jennifer Bratt.

Auktioner drog in tusenlappar till Musikhjälpen
Mary Lous träns och en dag med Jennifer Bratt drog in pengar. Arkivbilder: Roland Thunholm

Uppdaterad 15.30 Under söndagseftermiddagen avslutades två andra hästsportrelaterade auktioner och Musikhjälpen fick då ännu mer klirr i kassan. Mary Lous träns, som stoet har burit vid framgångar med Henrik von Eckermann, gick för 16 200 kronor.

En till stor slant kom in tack vare hopptjejen Jennifer Bratt, som är populär på Youtube. Hon auktionerade ut en heldag i stallet, inklusive lunch och medverkan i en vlogg. Inte mindre än 25 100 kronor blev slutpriset och det fina bidraget till ”Barn är inte till salu”.

10.30 Grevlundagårdens auktion på All Ins schabrak drog i väg ordentligt den sista stunden. Slutligen stod det klart att det blå schabraket hade dragit in 14 300 kronor till Musikhjälpen, som i år samlar in pengar på temat ”Barn är inte till salu”. Grevlundagårdens bössa (länk) har även den samlat in några tusenlappar.

Ridsport,hoppning
All Ins blå-röda schabrak drog in en hel del pengar till Musikhjälpen. Foto: Roland Thunholm

I dag är det den stora finaldagen för Musikhjälpen och det kommer så småningom att avslöjas hur många miljoner som har samlats in.

De digitala bössorna tickar vidare under dagen. Carl Hedins ryttarbössa (länk) har dragit in närmare 270 000 kronor och ligger på söndagsförmiddagen på plats elva över landets alla bössor.

Det finns en lång rad andra hästsportrelaterade bössor. En är skapad av Jeanna Högberg, som kommer att hålla en clinic i januari som sänds online och hon visar då ett antal hästar beroende på hur mycket pengar som kommer in. Vid 10-tiden på söndagen har hennes bössa (länk) dragit in just över 10 000 kronor.

Länk till Musikhjälpen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden