Avelsnyheter
29 juni 2020 16:47

Breeders i fälttävlan på Strömsholm

Breeders TrophyDet blir rena fälttävlansfesten på Strömsholm den 11-13 september. Lag-SM i fälttävlan och Strömsholms internationella tävling i fälttävlan får nu sällskap av Breeders Trophy i fälttävlan.

Breeders i fälttävlan på Strömsholm
Philippa Magnusson och Amazing Steel vann 6-årsfinalen i fjol. Foto: Roland Thunholm

Sedan tidigare står det klart att lag-SM i fälttävlan och Strömsholms internationella tävling fälttävlan samarrangeras av Ridskolan Strömsholm, Strömsholms Ridsportförening och Norrby Ryttarsällskap den 11-13 september. Nu tillkommer även Breeders Trophy i fälttävlan med fälttävlansfinalerna för de unga SWB-hästarna.

– Vi är hedrade och stolta över att få förtroendet att arrangera fälttävlans-Breeders. Nu kommer tävlingen verkligen att innehålla allt, från de yngsta talangerna till internationell toppklass, säger Jonas Johnson, verksamhetschef på Ridskolan Strömsholm, i ett pressmeddelande.

Det innebär också att uppfödarna får ett unikt skyltfönster för att visa upp sina unga förmågor i en internationell tävlingsmiljö.
– Den inramning tävlingarna på Strömsholm kan erbjuda är fantastisk. Det är perfekta förhållanden för dessa unga hästar och vi är verkligen glada att ge våra uppfödare, ägare och ryttare chansen att ta plats på en stortävling som denna. Om några år är jag övertygad om att Breeders-vinnarna kommer att synas startlistorna för de internationella klasserna, säger Tomas Torgersen, senior advisor för Breeders Trophy.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden