Blogg
3 mars 2012 10:50

Dags för flytt

Så var det dags att ta sitt pick och pack till nya miljöer. Nu flyttar jag bloggen till tidningenridsport.se på obestämd tid. Det ska bli kul, kul och jag hoppas ni återkommer för att läsa.

 Jag svarar förr eller senare på (typ) alla frågor så få ingen panik om ni inte får respons. I genomsnitt så blir det ca ett inlägg per dag eftersom jag ofta går och tänker på något, men nu i Herningtider så kan det hända att jobbet täcker större delen av dygnet.

Den här helgen jobbar jag, men jag jobbar i solsken så jag är inte så ledsen över det. Ibland när man är ledig så tänker man att man lika gärna skulle kunna jobba eftersom man kommer ut. Vi är fyra stycken som jobbar idag. Thomas är också här för att rida. Anna jobbar inte, men hon rider ändå. Det är bara bra för då blir vi färdiga med hästarna lite tidigare. Det kommer kunder kl 15.00 så jag och Simone kan inte räkna med att bli färdiga i tid.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden