Dressyr
18 februari 05:59

Dags för världscupkür i Tyskland

InternationelltDet börjar dra ihop sig till världscupfinal och på söndagens förmiddag rids en av de sista kvaltävlingarna med svenske Patrik Kittel, som leder västeuropeiska ligan, i startfältet. Här finns allt du behöver veta inför klassen. Och som vanligt kan du följa Ridsports direktrapportering när küren rids.

Dags för världscupkür i Tyskland
Patrik Kittel och Forever Young. Foto: Kim C Lundin

Forever Young HRH (Westf sto f -12 e Fürst Fugger-Don Bosco, uppf Jörn Heinrich Hormann, äg Patrik Kittel och Arlette Jasper-Kohl) och Patrik Kittel finns i startfältet i tyska Neumünster på söndagen.

15 ekipage finns på startlistan och Patrik Kittel startar som nummer 12.

Efter söndagens tävlingar återstår enbart två kval innan finalen i mitten av april. Det ena rids nästa vecka i Scandinavium.

Inför söndagens tävlingar leder Patrik Kittel den västeuropeiska ligan, närmast för danska Nanna Skodborg Merrald som är tvåa och Storbritanniens Charlotte Fry som är trea. I lördagens Grand Prix blev Kittel fyra.

FEI-tv/ClipMyHorse sänder direkt.
Startlista
Aktuell ställning, världscupens västeuropeiska liga
Start- och resultatlistor, Neumünster

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden