Hoppning
12 juli 2019 10:46

”Det är bara att hänga med”

Falsterbo Horse ShowEfter gårdagens seger konstaterade Malin Baryard Johnsson att det inte var omöjligt att få full pott i Falsterbo - vinna varenda klass hon ställer upp i. Nu är hon på god väg, efter ännu en speedseger med "Märta", H&M Second Chance.

”Det är bara att hänga med”
Malin Baryard Johnsson och Märta som publiken är vana att se dem. Foto: Roland Thunholm

Som vanligt var det full fart från start med skimmelstoet H&M Second Chance (-08, e Carland-White Clover, uppf/äg Margareta Eriksson-Bech & Eva Söderström), och trots ett tidigt startnummer i den 42 ekipage stora tidshoppningen över 1,45-hinder så var det ingen som hann ikapp Malin Baryard Johnsson.
– Så länge jag har en snabb häst är jag en snabb ryttare, Märta håller igång mig. Det är så himla roligt, och Märta tycker det är minst lika kul.

Ridsport
Peder Fredricson fick bra fart på H&M Kirlo van de Heffinck. Foto: Roland Thunholm

För vinsten fick Malin återigen cirka 30 000 kronor, och även Peder Fredricson fick med sig en slant från fredagens första klass – han var trea med H&M Kirlo van den Bosrand (val-10, e Cardento-Utrillo van de Heffinck, uppf Luc Huyghe, äg Quimore AB).

Flera svenska placeringar

Rolf-Göran Bengtsson fortsätter att hålla sig väl framme i prislistorna, nu red han in på en sjätteplats med Ermindo W. Även Annika Axelsson fick med sig en placering, som nia med Zaza Z.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden