Hoppning
30 maj 2019 12:48

Mer GCT-framgångar för Malin: Fyra i torsdagens höjdarklass

FramgångMalin Baryard Johnsson fortsätter sin Global Champions-säsong med att plocka nya placeringar. Nu är det Hamburg som gäller och det har redan blivit två topplaceringar.

Mer GCT-framgångar för Malin: Fyra i torsdagens höjdarklass
Malin Baryard Johnsson, här med H&M Indiana i Miami, gör en superstabil första säsong i GCL. Foto: Stefano Grasso/LGCT

Hamburg är årets sjätte stopp för Global Champions Tour och League, och för Malin Baryard Johnsson är det årets fjärde tävling i serien. Hon har plockat placeringar stadigt under tourens gång, inte minst som placerad i GP:n i både Miami och Madrid.

Nu är Malin på hugget igen. I går blev hon tvåa i 1,45 med H&M Second Chance. Vid lunchtid på torsdagen avgjordes en tidshoppning över 1,55 och då blev det ännu en framskjuten placering, som fyra med H&M Indiana. Daniel Deusser och Killer Queen var klart snabbast och vann klassen.

Klassen var även första omgången i lagtävlingen Global Champions League och Malins lag Berlin Eagles ligger nu fyra inför avgörandet. Lagkamraten Ludger Beerbaum hade ett ner med Cool Feeling.

Peder Fredricson var klassens näst snabbaste fyrafelare med Zacramento i 1,55. Peder teampartner Shane Sweetnam med Indra van de Oude Heihoef var också riktigt snabb med ner och laget Shanghai Swans ligger tia just nu.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden