Sverige
16 december 2018 18:39

Douglas insamling gav klirr i kassan för Musikhjälpen

VälgörenhetNu är hoppryttaren Douglas Lindelöws båda insamlingar till förmån för Musikhjälpen avklarade. Ridlektionen för honom var det som gav mest mest pengar.

Douglas insamling gav klirr i kassan för Musikhjälpen
Mästerskapsryttarna Douglas Lindelöw och Felicia Grimmenhag bidrar till Musikhjälpen. Foto: Fredrik Jonsving och Roland Thunholm

Ridsport har tidigare berättat om flera initiativ från svenska ryttare och andra med hästanknytning när det gäller att samla in pengar till pågående Musikhjälpen.

Hoppryttaren Douglas Lindelöw stod bakom två initiativ och båda är avslutade nu.

Mest pengar gav auktionen som gällde en ridlektion för Lindelöw. Det vinnande budet var på 21 500 kronor. Det handlar om en ridlektion för Douglas Lindelöw för upp till fyra personer i två timmar på valfri plats i Sverige. Detta erbjudande fick över 100 bud innan att det vinnande budet blev klart på söndagens kväll.

Det andra initiativet med Douglas Lindelöw handlade om att få följa med honom bakom kulisserna under Göteborg Horse Show i april. Här kom det 67 bud och vinnaren betalar 12 600 kronor.

Flera andra insamlingar med hästanknytning pågår fortfarande vid tidpunkten för publiceringen av denna text. Bland annat har Ryttarbössan gett drygt 4 000 kronor hittills medan Smålands Ridsportförbunds insamling börjar närma sig 7 000 kronor.

Länkar till några av övriga hästrelaterade insamlingar och auktioner:

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-