Hoppning
9 mars 2019 14:19

Douglas tog första 1,50-pallplatsen med ny partner

HerningLördagens Grand Prix på 1,50 i Herning fick svenskt på pallen. Det var Douglas Lindelöw och Casquo Blue som visade vad de går för.

Douglas tog första 1,50-pallplatsen med ny partner
Bra lördag för Douglas Lindelöw. Arkivbild: Roland Thunholm

Kring lunchtid på lördagen avgjordes en 1,50-GP på Hernings trestjärniga hoppning. Bäst av svenskarna var Douglas Lindelöw som med 9-åriga Chacco-Blue-sonen Casquo Blue la beslag på silverplatsen tack vare dubbelt felfritt. Placeringen var ekipagets första på de här höjderna. Douglas debuterade med Casquo Blue så sent som i december och de har bara gjort två starter i 1,50 eller högre före Herning.

Även Anna Olsson och Maximillian var med till omhoppning. Bra tid och ett nedslag resulterade i placering sju. Klassen vanns av Marco Kutscher som tillsammans med Charco var sisådär en halv sekund snabbare än Douglas.

Douglas lär kunna sitta riktigt fint när han kommer hem från Herning. Utöver en check på uppåt 50 000 kronor vann Douglas nämligen även fåtöljen ”The Swan Special Edition” som är designad av den så välkända dansken Arne Jacobsen och värderad till 60 000 kronor.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden