Hoppning
19 november 10:16

Erica Swartz Ryan 1,50-vinnare i Spanien

InternationelltLandslagsryttaren Erica Swartz Ryan trivs i värmen i Oliva – på lördagen blev det en 1,50-seger tillsammans med Cavicii Z i ett stort startfält.

Erica Swartz Ryan 1,50-vinnare i Spanien
Erica Swartz Ryan tävlar på utomlands. Foto: Roland Thunholm

Medan vintern kryper på i Sverige tävlar flera svenska ryttare i värme och solsken. För Erica Swartz Ryan blev det en 1,50-seger i lördagens final i guldtouren i spanska Oliva med egna uppfödningen Cavicii Z (ZANG val f-14 Carlow van de Helle-Cardento).

Klassen bjöd på 54 startande med sju ekipage till omhoppning, varav två dubbelnollor. Tvåa blev Taiwans Ping-Yang Hsieh med hästen Diachron. Snabbast men med ett nedslag i omhoppningen var VM-silvermedaljören Jérôme Guery med Enjoy d’Eole som tog hem tredjeplatsen.
– Mitt mål har alltid varit att han ska gå de stora Grand Prix-hoppningarna. Han har alltid haft så lätt för sig, han är så smart och har så mycket kvalitet, säger Erica Swartz Ryan till Svenska Ridsportförbundet.

Erica Swartz Ryan och Cavicii Z startar även i söndagens Grand Prix i Oliva.

Resultatlista guldfinalen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden