Sverige
26 augusti 15:02

Erik Nordström är hästarnas mästare

NationelltDet blev hoppryttaren och Ridsports bloggare Erik Nordström som tog hem kombinationstävlingen ATG Hästarnas Mästare på Jägersro. "Jag trodde inte att jag skulle vara så tuff, men det här var sjukt roligt," säger han efter tävlingen i hoppning, trav och galopp.

Erik Nordström är hästarnas mästare
Vinnaren Erik Nordström i vitt, längst till vänster tvåan Adrian Kolgjini bredvid trean Niklas Lovén. Till höger hoppryttaren Johanna Lassnack som blev fyra. Foto: ATG

Det är ATG som berättar om tävlingen i ett pressmeddelande.

– Jag trodde inte att jag skulle vara så tuff, men det här var sjukt roligt, säger segraren Erik Nordström efter det avslutande travloppet som var den enda grenen han inte vann.

Fyra hästsportprofiler körde ett travlopp, red ett galopplopp och en banhoppningsbana. I varje gren samlades poäng och bäst lyckades alltså Erik Nordström inför en entusiastisk publik på över 2 000 personer. Han vann både banhoppningen och galoppen.

I det avslutande travloppet var Erik Nordström tvungen att sämst vara placeringen bakom Adrian Kolgjini. Och visst var det tajt i den första kurvan, men Erik Nordström löste problemet och tog tredjeplatsen precis bakom Adrian.

Niklas Lovén tog hand om delsegern i travloppet.

Erik Nordström är en av Ridsports bloggare.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden